Skip to content Skip to footer

Gelecek İçin 3 Meslek

Gelecek İçin 3 Meslek

Sürekli gelişim içinde olan çağımız. Bizlere yepyeni olanaklar sunuyor. Teknolojinin gelişmesi ile birlikte yeni mesleklere ihtiyacımız gün geçtikçe artıyor. Peki bu meslekler neler? Gelin birlikte inceleyelim.

  • Yapay zeka ve robotik mühendisliği
    Bankacılık, siber güvenlik, bankacılık, görüntü tanıma, tıp gibi elektronik hizmet veren bir çok sektörde olan yapay zeka hayatımızın odak noktası diyebiliriz. Halihazırda günümüzde aktif olarak kullanılan yapay zeka gelecekte bize çok daha büyük iş olanakları sağlayacağını tahmin etmek zor değil.
  • 3D üretim mühendisliği
    3D boyutlu teknolojiler günlük yaşama dahil olmaya başladıkça prototip parçalardan protez yapılara kadar üretim yapan bu alan ekstra bir kalıp ya da fikstüre ihtiyaç duymadan üretmeye denir. Ciddi bir zaman kazandıran bu işlem üretimin daha hızlı olmasını sağlar. Gün geçtikçe zaman kazanmaya çalıştığımız bu dönemlerde bu meslek geleceğin en parlak ışığı diyebiliriz.
  • Aktüerlik
    Şimdi sizi biraz daha farklı bir meslek ile tanıştıralım. Aktüerlik bir çok insanın yeni duyduğu bir meslek olabilir. Zaman ilerledikçe bu meslek bize hiç yabancı gelemeyeceğini söyleyebiliriz. Kimdir peki Aktüer? Aktüer, finansal riskleri değerlendirebilen, çözümleri öneren ve her çözümün uzun dönemdeki sonuçlarını irdeleyebilen bir profesyoneldir. Aktüer yalnızca bugünü düşünen değil yarınları da düşünerek finansal belirsizlikleri değerlendirir. İleriye yönelik projeksiyonlar yaparak stratejik kararlar için önerilerde bulunur.
    Şimdi size Aktüer gibi düşünmeniz için bir öneri sunacağız. Sizde yeni bir iş kuruyorsanız ya da var olan işinizde maliyetleri düşürmek istiyorsanız. Bir Aktüer yalnızca bugünü değil yarını da düşüneceği için sizde şirketinizi sanal ofise taşıyın. Büyük bir ekibiniz mi var o zaman bütçenize uygun hazır ofisi seçip gereksiz maliyetlerle uğraşmayın. Bizler size destek olmak için buradayız. Alacağınız sanal ofis, hazır ofis, toplantı odası ve seminer salonu hizmetlerimizde ilk müşteri avantajından yararlanabilirsiniz.
    Hadi o zaman harekete geçelim.

Mesaj Gönder
Merhaba,
Size nasıl yardımcı olabiliriz?